İLETİŞİM ENGLISH Ara SEARCH
Haberler
Tıp Fakültesi 2017 Mezuniyet Töreni 13.07.2017

Tıp Fakültesi 2017 mezuniyet töreni Üniversitemiz Bahçesinde gerçekleşti. Törende 60 öğrenci kep atarken,  aileler de bu özel günde çocuklarını yalnız bırakmayarak heyecanlarına ortak oldu.

Bezmialem Vakıf Üniversitesi (BVU) Tıp Fakültesi 1. Yıl Mezuniyet Töreni, 13 Temmuz 2017 tarihinde Üniversitemiz bahçesinde Mütevelli Heyet Üyelerimiz, Rektörümüz, Rektör Yardımcılarımız, Fakülte Dekanlarımız ve Genel Sekreterimizin katılımı ile gerçekleşti.

Müzik dinletisi ile başlayan törenimizi Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ardından Üniversitemiz tanıtım filmi ve mezunların 6 yıllık eğitim sürecini anlatan fotoğraf ve video gösterisi izlendi.

Törende dönem birincisi Hüsna ESENOĞLU, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Dilek Sema ARICI ve Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza KAZANCIOĞLU'nun konuşmaları gerçekleşti.

Açılış konuşmalarının ardından Mezun olan öğrencilere mezuniyet belgelerinin ve hediyelerinin öğretim üyeleri tarafından verilmesi ile devam eden tören, tüm mezunların meslek andı okuması ve sonunda mezuniyet balonu uçurulması ile son buldu.

Tıp Fakültesi 2017 Mezuniyet Töreni